Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

V drugem kolu boljši od Podbočja

V soboto, 9. novembra 2013, so ivanški košarkarji gostovali pri ekipi Posavje Podbočje. Z dobro igro v obrambi so uspeli gostitelje zadržati pri 45 doseženih točkah, tako da so na koncu dosegli visoko zmago z razliko 22 točk. Rezultat na semaforju ob koncu tekme je kazal 67:45.

 Za razliko od prve tekme proti Metliki, je bil tokrat začetek tekme za Ivančane precej boljši, saj so z nekaj koši hitro prišli v vodstvo, ki ga potem do konca tekme niso spustili iz rok. Občuten je bil napredek v igri v obrambi, saj do gostitelji le stežka dosegali koše, še vedno pa je malce šepalo v napadu, glavna slabost je še vedno veliko število izgubljenih žog. Kljub temu lahko rečemo, da je bil napad uspešen, odigranih je bilo precej uigranih akcij in na ta način doseženih lahkih košev. Strelsko sta se najbolj izkazala Žiga Kajfež z doseženimi 25 točkami in Matic Erčulj z 21 točkami, pri gostih pa jih je Aljaž Žvab dosegel 17.

KK Posavje Podbočje : KK Ivančna Gorica | 45:67 (11:15, 16:18, 9:17, 9:17)

Statistiko tekme si lahko ogledate na spletni strani KZS, zavihek 4.SKL - V2 ali na tej povezavi.

V tretjem kolu v goste prihaja KK Lesdog Kočevje, tekma bo na sporedu 23.11.2013, ob 19. uri, v dvorani OŠ Stična. Vabljeni, da pridete spodbujat domače fante!