Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

KK Lesdog Kočevje odnesel obe točki

V soboto, 23.11.2013, je v tretjem krogu 4. SKL v Ivančni Gorici gostovala ekipa KK Lesdog Kočevje. Stari znanci izpred dveh sezon so v Ivančno Gorico prišli motivirani, z veliko željo po zmagi in z dobro popotnico s prejšnjih tekem, ko so dvakrat zmagali in enkrat izgubili.


Ivančani so v tekmo vstopili odločno, kmalu po prvem sodnikovem žvižgu je semafor kazal 6:2 v domačo korist. Sledil je padec v igri v napadu, tudi pri prostih metih ni šlo najbolje, zato je Kočevje hitro stopilo v vodstvo.  Z nekaj uspešnimi napadi in napakami Ivančanov v obrambi, so si do polčasa priigrali 7 točk prednosti, rezultat po prvem delu je bil 33:26 v korist igralcev Kočevja. Takoj na začetku tretje četrtine je domačim spet steklo v napadu, nekaj uspešnih akcij v obrambi pa je pripomoglo k temu, da so proti koncu tretje četrtine po dolgem času ponovno prešli v vodstvo. A gostje se niso pustili zmesti in se hitro vrnili v igro. V tem delu tekme je blestel Uroš Miklič, ki je zadeval z vseh mogočih položajev, na trenutke je celo kazalo, da ne more zgrešiti koša. Razlika se je nato do konca tekme vseskozi gibala med štirimi in desetimi točkami v korist gostov, ravno ob koncu je tako razlika znašala najvišjih 10 točk. Pri gostih je bil s 25 točkami strelsko najbolj uspešen že omenjeni Uroš Miklič, trije njihovi igralci pa so dosegli po 13 točk. Pri Ivančanih je Žiga Kajfež dosegel 27 točk, Matic Erčulj jih je dodal 11.


v 4. krogu košarkarji Ivančne Gorice gostujejo v Ljubljani pri ekipi ŠD Fenomeni. tekma bo na sporedu v nedeljo, 1.12.2013, ob 18.30, v dvorani Gimnazije Bežigrad.


KK Ivančna Gorica : KK Lesdog Kočevje | 72:82 (13:16, 13:17, 25:25, 21:24)


Strelci KK Ivančna Gorica: A. Hauptman, Ž. Kajfež 27, S. Boljte 9, L. Žabot 1, V. Gavranič 2, M. Erčulj 11, L. Sterle 6, M. Kralj, J. Strnad 10, A. Okorn, J. Erčulj, A. Omejec 6.


Ostalo statistiko in lestvico si lahko ogledate na povezavi: