Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Pomembna zmaga članske ekipe

V predzadnjem kolu prvega dela 4 SKL so se člani pomerili z ekipo Vranov z Vranskega in po napeti končnici zmagali z rezultatom 79 proti 72.

 

Igralci so se zavedali pomembnosti tekme in začeli zelo odločno z zadeto trojko Jerneja Strnada in po prvi četrtini povedli z 16 proti 9. V nadaljevanju je bila igra dokaj enakovredna, domači igralci so prednost ohranjali do tretje četrtine, ko je malce popustila zbranost in gostje so hitro povedli za pet točk. V zadnji četrtini so Ivančani s preudarno in odločno igro rezultat najprej izenačili nato pa tekmo rutinirano pripeljali do konca in se veselili zelo pomembne zmage. Vsi igralci si za igro in rezultat zaslužijo pohvale, še posebej velja to za Simona Boljteta, ki je k domači zmagi prispeval kar 28 točk, od tega 7 iz prostih metov v zadnji minuti.

KK Ivančna Gorica vs. KK Vrani Vransko 79:72 (16:9, 23:23, 15:21, 25:19)

Strelci KK Ivančna Gorica:

Medved 14, Boljte 28 (1x3), Podržaj 7 (1x3), M. Erčulj 8, Ulčar 6, Gavranič, Strnad 5 (1x3), Okorn, Radosavljevič, Omejec 15.

Ostalo statistiko si lahko ogledate na povezavi.

V naslednjem kolu, ki je hkrati zadnje v prvem delu tekmovanja, se člani odpravljajo na godstovanje k Ježici. Zmaga bi še ohranila upanje za napredovnje v ligo za prvaka, vendar bodo odločilni tudi rezultati na drugih tekmah. Tekma bo na sporedu v soboto, 31.1.2015, ob 20.30 uri, v dvorani ŠRC Ježica.