Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Zmaga članov proti Brežicam

Preteklo soboto, 7.3.2015, se je nadaljevalo tekmovanje v ligi za prvaka 4.SKL. V Ivančno Gorico je v goste prišla ekipa KK Brežice, ki je po izenačeni tekmi na koncu morala priznati premoč gostiteljem. Po izenačenih treh četrtinah, ko sta se ekipi izmenjavali v vodstvu, so v zadnji več zbranosti pokazali Ivančani, ki so slavili zmago z rezultatom 73:66.


KK Ivančna Gorica : KK Brežice 73:66 (17:16, 15:16, 18:19, 23:15)


Strelci KK Ivančna Gorica:

Medved 9, Kajfež 11, Boljte 18 (1x3), Podržaj 2, Žabot, Erčulj 9, Ulčar 3 (1x3), Kralj, Strnad 6, Okorn 3, Omejec 12.

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na povezavi, trenutno lestvico in razpored do konca sezona pa najdete tukaj.

Trener Andraž Ulčar, ki v tej sezoni zaradi številnih poškodb nastopa tudi kot igralec je tako komentiral tekmo:

"Po superiorni obrambi, ki smo jo prikazali prejšnji teden v Vojniku, smo se veselili naslednjega kola v ligi za prvaka proti KK Brežice. Tekmo smo zaceli zelo razigrano v napadu, vendar pa smo bili nezbrani obrambi. Rezultat je bil v 1. delu izenačen, saj nismo uspeli zapreti napadalcev iz Brežic ter smo zaradi skoka v napadu prejeli kar 10 točk od 32 v prvem delu. V 2. polčasu so gostje zaceli prevzemati pobudo in pobegnili tudi že za 9 točk, nakar smo z agresivno ter tudi consko obrambo uspeli znižati zaostanek pred zadnjim delom na 50:51. V zadnjem delu smo hitro prevzeli pobudo, hitrih 6 točk Medveda nam je vlilo samozavesti v napadu in od tedaj smo rutinirano z zadetimi prostimi meti mirno pripeljali tekmo do konca in zasluženo slavili. Sedaj se odpravljamo na Koroško v Dravograd, kjer nas čaka povratna tekma ter maščevanje za poraz doma. Vse čestitke fantom za borbo ter igro prikazano na tekmi."


Naslednja domača tekma bo na sporedu v nedeljo, 22.3.2015, ko v goste prihaja Vojnik. Ko bo znana točna ura vas bomo obvestili preko spletne strani in družbenih omrežij KK Ivančna Gorica. Že sedaj vas lepo vabimo, da pridete spodbujat domače košarkarje.