Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Prijateljska tekma z Žoltastimi troti

V četrtek, 8.10.2015, je k članom na prijateljsko tekmo v dvorano OŠ Stična prišla ekipa Košarkarskega kluba Žoltasti troti iz Novega mesta. Žoltasti troti so klub, ki je v preteklosti nekaj let krojil vrh novomeške regionalne lige, v letošnji sezoni pa so se odločili, da se včlanijo v Košarkarsko zvezo Slovenije ter tako prvič nastopijo v tekmovanju pod okriljem KZS. Prav tako kot Ivanška ekipa bodo letos nastopali v četrti slovenski ligi, vendar v skupini Zahod.

Tekma je obema kluboma služila kot eno zadnjih preverjanj forme pred pričetkom lige, ki se s prvimi tekmami prične že v soboto, 17.10.2015. oba trenerja sta preverjala svoje taktične zamisli ter z povečano rotacijo igralcev iskala svoji udarni peterki. Nekoliko več zbranosti so pokazali domači košarkarji, ki iz tekme v tekmo napredujejo v formi, tako da se je tekma končala z zmago domačih z rezultatom 67:61.
Kot rečeno se za oba kluba sezona začne že to soboto. Ivančani se odpravljajo na gostovanje v Ljubljano na Ježico, Troti pa gostujejo pri Vrhniki.


Žoltastim trotom želimo čim boljši štart, odlične igre in dobro krstno sezono ter da se ponovno srečamo, tokrat v finalu četrte slovenske lige.

20151008 224329