Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Članska ekipa zmagala v prvi domači tekmi nove sezone

V soboto je članska ekipa KK Ivančna Gorica odigrala prvo tekmo v domači dvorani in premagala KK Zagorje z rezultatom 83 : 59. 

Po malce nenadejanem porazu v prvem kolu proti KK Ježica v Ljubljani, so naši igralci na igrišče stopili trdno odločeni, da tokrat zmaga ostane doma. Takoj na začetku sta domače v vodstvo povedla Aljaž Omejec in Jernej Strnad. Rezultat po prvi četrtini je bil tako 19 : 12 za Ivanške košarkarje. V drugi četrtini je prednost sicer še malce narasla, vendar je bilo preveč izgubljenih žog in napak v igri. Zato je domači trener nekajkrat precej glasno zahteval bolj organizirano igro in dosledno izvedbo dogovorjenih akcij. To je obrodilo sadove takoj v tretji četrtini, ko je prednost naših košarkarjev hitro rasla in so tekmo igralci rutinirano pripeljali do konca. Tokrat lahko pohvalimo prav vse igralce, saj so vsi dobili priložnost za igro in se tudi prav vsi vpisali med strelce. Še posebej pa razveseljuje dejstvo da je mladi novinec v ekipi Kraljič zadel 4 trojke, Jovič pa dve. 

Ta teden ekipa KK Ivančna Gorica pričenja s tekmovanjem v pokalu SPAR. V sredo, 28.10.2015 torek bodo naši fantje odigrali prvo tekmo proti tretjeligašu KK Medvode. Tekma bo na sporedu ob 21.00 v Medvodah.

KK Ivančna Gorica : KK Zagorje 83:59 (19-12, 16-13, 24-11, 24-23)


Kunc 3, Kajfež 2, Boljte 13, Kraljič 14 (4x3), Žabot 5, Erčulj 12 (1x3), Jovič 9 (2x3), Horvat 4, Strnad 4, Okorn 4, Križaj 5, Omejec 8.