Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Člani na gostovanju boljši od Jelše Šmarje

V soboto, 7.11.2015, je članska ekipa gostovala na štajerskem. V Šmarju pri Jelšah so se pomerili z do tretjega kola še neporaženo ekipo. Kot je že v navadi iz prejšnjih sezon, težka gostovanja ekipi predstavljajo dodatno motivacijo, in tudi tokrat je bilo tako.

Izredno kakovostna in čvrsta ekipa Šmarja je naše fante pričakala pred lepim številom gledalcev. Tekma se je začela z veliko ritma, koši so začeli padati na obeh straneh. Po prvi četrtini je bil rezultat poravnan na 21, do konca prvega polčasa pa so si domačini na račun večje zbranosti v napadu pridelali tri točke prednosti. Tekma se je v visokem ritmu nadaljevala, ekipi sta se vseskozi izmenjavali v vodstvu. V zadnji četrtini pa so pobudo prevzeli Ivanški košarkarji, predvsem po zaslugi izjemno razpoloženega Matica Erčulja so v končnico stopili s prednostjo 6 točk in tekmo mirno pripeljali do konca. Rezultat tekme je bil 67:79.


Kk Jelša Šmarje : KK Ivančna Gorica 67 : 79 (21-21, 17-14, 17-22, 12-22)


Strelci KK Ivančna Gorica:
Kunc 9 (1x3), Kajfež 8, Kraljič 2, Žabot, Erčulj 27 (1x3), Jovič 15 (2x3), Ulčar 2, Strnad, Okorn 3, Ozimek 2, Omejec 11.

Ostalo statistiko najdete na povezavi.


Člani naslednjo tekmo igrajo že med tednom, in sicer v sredo, ko v zaostali tekmi 3. kola gostujejo v Brežicah.