Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Ivančna ostaja strup za neporažene ekipe

V nedeljo, 22.11.2015, so člani gostovali v Sevnici pri tamkajšnji ekipi Potočje Blanca. Domača ekipa je bila do te tekme še neporažena, nanizala je 5 zaporednih zmag. Ivančani pa kot že nekaj let zapored tudi tokrat niso pokazali usmiljenja in status nepremagljivosti vzeli tudi Sevničanom.

 

Ivanška ekipa je nastopila samo z 9 igralci, vključno s trenerjem, saj je v zadnjem času precej oslabljena zaradi poškodb in službenih obveznosti igralcev. To se vsekakor na igrišču ni poznalo, saj se je ekipa v tekmo podala izredno motivirano, tudi zato, ker je bilo s strani domače ekipe pred tekmo čutiti kar nekaj nešportnega obnašanja.
Od prve minute dalje so fantje močno pritisnili v obrambi, s katero so domačinom onemogočali prodore in lahko zaključevanje napadov. Posledično so se v napadi sprostili in dosegali koše z vseh položajev, predvsem je v tem delu igre blestel Aljaž Omejec, ki je kraljeval pod obema obročema in spretno izkoriščal asistence soigralcev. Prvi polčas se je končal z rezultatom 49:36. V tretji četrtini se je razlika iz minute v minute povečevala, ko sta se Aljažu v napadu z natančnimi meti priključila še Matic Erčulj in Gregor Kunc pa se je ivanška ekipa odlepila na varnih 20 točk prednosti. V zadnji četrtini so tako samo še kontrolirali potek srečanja, nadaljevali s polnjenjem nasprotnega koša, domačini pa so v zadnji minuti le nekoliko uspeli omiliti poraz. Tekma se je končala z rezultatom 91:77.

KK Potočje Blanca : KK Ivančna Gorica 77:91 (15-23, 21-26, 11-16, 30-26)

Strelci KK Ivančna Gorica:

Kunc 16 (2x3), Kraljič 10 (1x3), žabot 2, Erčulj 27, Ulčar, Horvat 8, Okorn, Ozimek 6, Omejec 22.

Celotno statistiko si lahko ogledate na povezavi.

Naslednjo tekmo člani igrajo doma, ko v soboto, 28.11.2015 v goste prihajajo Vrani z Vranskega. Tekma se v dvorani OŠ Stična prične ob 19. uri!

VABLJENI!!!