Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Zmaga in poraz v preteklem tednu

V preteklem tednu sta s svojimi tekmovanji nadaljevali selekciji članov in kadetov. Člani so dosegli že peto zaporedno zmago, kadeti pa so kljub dobri igri morali priznati premoč Krvavcu. 

 

Kadeti

KK Ivančna Gorica - Krvavec Botana 50 : 61 (18 - 11, 8 - 22, 16 - 13, 8 - 15)

Kadeti so tekmo proti Krvavcu začeli odločno in po prvi četrtini prepričljivo povedli za 7 točk. Žal je v nadaljevanju malce popustila zbranost, kar so gostujoči košarkarji s pridom izkoristili in prešli v vodstvo. V drugem polčasu so Ivančani predvsem v tretji četrtini pokazali kar nekaj lepih akcij tako v obrambi kot napadu, vendar tekme niso mogli več obrniti v svoj prid. Gostje so naredili razliko 11 točk na račun svojih večjih izkušenj prav zaključku tekme.
Kljub porazu pa je potrebno pohvaliti prav vse fante domače ekipe, ki so po samo treh mesecih dobrega treninga z novim trenerjem pokazali zelo velik napredek tako v pristopu k igri kot tudi na samem igrišču, zato se že veselimo njihovih prihodnjih nastopov.


Člani
KK Ivančna Gorica - KK Vojnik 70 : 62 (11 - 17, 22 - 13, 16 - 15, 21 - 17)

Članska ekipa Ivančne Gorice je dosegla še peto zaporedno zmago, saj je v domači dvorani že v četrtek premagala ekipo KK Vojnik. Začetek tekme so domači začeli malo nesigurno in gostje so  hitro povedli celo za 9 točk. Še pred koncem prve četrtine so se domači košarkarji zbrali, razliko počasi zmanjševali in ob polčasu že imeli tri točke prednosti. V drugem delu so naši košarkarji igrali disciplinirano v obrambi, imeli vseskozi tekmo pod kontrolo in jo na koncu uspešno zaključili z novo zmago.
V domačem moštvu je bil ponovno najuspešnejši Aljaž Omejec, ki je dosegel kar 22 točk in obenem zbral še 15 skokov.

Vabljeni na naslednjo in zadnjo tekmo v letošnjem letu, ki jo bodo člani KK Ivančna Gorica odigrali že v četrtek, 17.10.2015, ob 21:00 uri, ko v goste našim košarkarjem prihaja vodila ekipa v naši skupini, KK Ježica.

Galerija s tekem: