Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Člani tudi doma boljši od Jelše

Kot že na nekaj preteklih domačih tekmah, so tudi tokrat ivanški košarkarji na začetku tekme dovolili gostom, da so hitro povedli, kar je pomenilo, da je bilo treba ves prvi polčas loviti rezultatski zaostanek. Tudi tokrat bi lahko rekli, da smo videli dobro obrambo, igra v napadu pa nekako ni stekla. So pa domači košarkarji drugi polčas začeli zelo odločno. Predvsem je tem delu zablestel Matic Erčulj, ki je dosegel 8 zaporednih točk in je bil z 20 točkami tudi najboljši strelec srečanja. Dobro igro so prikazali tudi ostali igralci, ki so se prav vsi vpisali med strelce in se tako veselili nove lepe zmage pred svojimi navijači.

Izjava Sebastjana Joviča, s 17 točkami drugega strelca domače ekipe: "Začetek tekme smo odprli preveč mehko, zaspano, brez energije in želje po zmagi. V drugi četrtini smo že imeli nekaj dobrih minut in zmanjšali zaostanek. Drugi polčas pa smo od prve sekunde odprli močno, hitro, energično in že po nekaj minutah povedli za 10 točk. Nato smo le še stopnjevali tempo in v zadnji četrtini potrdili kar prepričljivo zmago".

KK Ivančna Gorica : KK Jelša Šmarje 77 : 61 (17:21, 17:16, 23:8, 20:16)

Strelci: Medved 6, Kraljič 8 (1x3), Žabot (1x3), Erčulj 20, Jovič 17 (2x3), Horvat 2, Križaj 1, Okorn 3, Ulčar 2, Omejec 11.