Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Člani pod novim imenom Cugelj okna Ivančna Gorica začeli novo sezono s porazom

Članska ekipa Cugelj okna Ivančna Gorica je novo sezono začela s porazom v Cerknici. Pred velikim številom gledalcev je bila domača ekipa boljša z rezultatom 90 : 59 (21:12, 15:15, 27:12, 27:20). Naša ekipa v letošnji sezoni nastopa v malce okrnjeni zasedbi, saj kar nekaj igralcev, ki so bili nosilci igre v zadnjih sezonah, še vedno pestijo dolgotrajnejše poškodbe in ne morejo pomagati soigralcem. Sicer se je ekipi priključilo nekaj mladih igralcev kadetske ekipe, ki pa žal še nimajo dovolj izkušenj za nastopanje v članski kategoriji.
 
Tekmo v Cerknici so bolje začeli domači igralci, ki so hitro povedli z rezultatom 9:0. Po nekaj minutah so naši fantje le vzpostavili ravnotežje, tako da je ob polčasu bil rezultat 39:29 za domače. V drugem delu pa so se domači tako rekoč "razleteli" po igrišču. Z nekaj lahkimi koši je je njihova prednost hitro narasla na 20 točk. Našim igralcem nikakor ni stekla igra v napadu, žoga ni in ni hotela skozi obroč, kmalu je popustila tudi obramba in poraz je bil neizbežen. Največ točk za ivanške košarkarje je dosegle Aljaž Omejec in sicer 18, vsi ostali igralci, ki so vstopili na igrišč, so se sicer vpisali med strelce, vendar ni nihče dosegel dvomestne številke.
 
V soboto se bodo naši košarkarji pomerili z ekipo Žoltatsi troti iz Novega Mesta, ki so v prvem kolu tudi dosegli najvišjo zmago med vsemi ekipami, zato se nam obeta zanimiva in težka tekma. Vabljeni vsi ljubitelji košarke, da pridete v soboto ob 19.00 uri navijat v Stično in pomagate naši ekipi do dobrega rezultata.
 
Cerknica : Cugelj okna Ivančna Gorica 90:59 (21-12, 15-15, 27-12, 27-20)
Statistika tekme: