Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Prijateljska tekma z reprezentanco gluhih Slovenije

V četrtek, 20.11.2014 je k našim članom na prijateljsko tekmo prišla selekcija reprezentantov gluhih Slovenije, ki se te dni odpravlja na turnir v Turčijo. Eden od stalnih članov reprezentance gluhih, Luka Žabot, je tudi član KK Ivančna Gorica. Uspešno igra v ekipi članov, v letošnjem letu pa je v našem klubu poprijel tudi za trenersko delo pri vadbi mlajših selekcij.


Kljub temu, da je bila tekma prijateljskega duha, je bila prikazana košarka z obeh strani zelo kvalitetna, saj je bila za obe ekipi to dobra priprava na prihajajoče tekme. Rezultat je bil skozi celotno tekmo poravnan, na koncu so gostje nekoliko popustili, tako da je zmaga ostala v Ivančni Gorici

.
Na tekmi je bila vseskozi prisotna tudi ekipa RTV Slovenija, ki je s kamerami budno spremljala tekmo, saj je bila tekma namenjena tudi snemanju dokumentarnega filma o Mihi Zupanu, najboljšemu slovenskemu gluhemu igralcu, ki je stalni član slovenske reprezentance in trenutno igra v Turčiji. Ko bo film na voljo za ogled, vas bomo seveda obvestili tudi na naši spletni strani.