Vinaora Nivo Slider
POSTANI KOŠARKAR, PRIDRUŽI SE NAM!
KOŠARKA JE ZAKON

Podjetje CUGELJ PVC IN ALU OKNA glavni sponzor članske ekipe

Podjetje CUGELJ PVC IN ALU OKNA glavni sponzor članske ekipe Košarkarskega kluba Ivančna Gorica

Košarkarskiklub Ivančna Gorica in podjetje CUGELJ PVC IN ALU OKNA d. o. o. sta v septembra 2016 sklenila pogodbo o glavnem sponzorstvu članske ekipe kluba. S tem se je pričelo intenzivnejše sodelovanje med uspešnim lokalnim podjetjem in mladim košarkarskim klubom. Pogodba je sklenjena za tri leta tako, da se bo v tem obdobju članska ekipa imenovala Košarkarski klub CUGELJ OKNA Ivančna Gorica.

 

»S tem sodelovanjem bomo poskrbeli za finančno stabilnost kluba v prihajajoči sezoni. Klub spremljamo že od ustanovitve. Klub raste, s tem pa tudi zanimanje mladih za ta šport, kar je v skladu z našimi načeli družbene odgovornosti. Naše podjetje spodbuja ekipno delo, tako v proizvodnji kot pri montaži na terenu. Mnenja smo, da športni kolektivi in podjetja delujejo po enakem principu - ekipnem delu, zato smo se odločili, da s finančnim vložkom dodatno podpremo perspektivni lokalni klub in s tem omogočimo nemoteno delovanje selekcij, saj gre za prihodnost košarke v Ivančni Gorici, posredno pa tudi širše. Veseli smo, da se treningov udeležuje vedno večje število osnovnošolcev, saj je to odličen znak za razvoj tega športa v prihodnosti,« je ob podpisu pogodbe dejal Ignac Cugelj, direktor družbe CUGELJ PVC IN ALU OKNA d. o. o.

S podpisom pogodbe tudi podjetje Cugelj PVC in ALU okna uresničuje svojo zavezo do lokalnega okolja. Namen pokroviteljstva je dolgoročno sodelovanje in soustvarjanje uspešne športne zgodbe, ki bo košarko v Ivančni Gorici dvignila na višjo raven.

Šport je odličen medij, preko katerega podjetja učinkovito dosegajo promocijski učinek. Poleg same promocije je podjetje, ki vlaga v šport, med ljudmi deležno tudi statusa družbeno odgovornega podjetja. To pomeni, da si podjetje pri svojih vsakodnevnih poslovnih dejavnostih prostovoljno in ne zgolj na podlagi predpisov in direktiv prizadeva upoštevati družbene in okoljske potrebe. Zato smo v Košarkarskem klubu Ivančna Gorica izredno veseli in ponosni, da je podjetje CUGELJ PVC in ALU okna za svojo promocijo izbralo prav naš klub. Storili bomo vse, kar je v naši moči, da bo sodelovanje potekalo uspešno in v obojestransko zadovoljstvo.

Skupaj bomo lahko ustvarjali boljše pogoje za delo z mladimi na področju športa v naši občini in tudi širše, s tem pa tudi bogatimo vezi in skupnost.