Člani pričeli z zmago, kadeti in mladinci ostajajo nepremagani

Pretekli vikend so na parket stopile štiri naše ekipe ter na dveh gostovanjih in dveh domačih tekmah zabeležile tri zmage in en poraz. Z zmago so sezono odprli člani, kadeti in mladinci pa so še naprej brez poraza.

Preberite več: Člani pričeli z zmago, kadeti in mladinci ostajajo nepremagani

U-19 in U-17 ne popuščajo, ostali še lovijo pravo formo

Pretekli vikend so košarkarji Ivančne Gorice nastopili kar s petimi ekipami. Sezona so namreč začela tudi za člansko ekipo, ki je nastopila v dveh tekmah za pokal Spar.

Preberite več: U-19 in U-17 ne popuščajo, ostali še lovijo pravo formo

Pregled začetka sezone mlajših selekcij

S tretjim vikendom v septembru so se pričela tekmovanja v državnem prvenstvu za mlajše selekcije ter mini poklau SPAR. To pomeni, da so aktivne tudi že štiri selekcije našega kluba in sicer U-13, U-15, U-17 in U-19, ki so bolj ali manj uspešno prebile led in se v nadaljevanje podajajo polno motivirane. V nadaljevanju se nahajajo kratek pregled rezultatov uvodnih krogov ter koimentarji trenerjev. 

Preberite več: Pregled začetka sezone mlajših selekcij

S piknikom zaključili uspešno sezono

V petek, 14. junija 2019, smo v Košarkarskem klubu Ivančna Gorica, na športnem igrišču pri gasilskem domu v Dobu pri Šentvidu, pripravili zaključni piknik sezone 2018/2019, kjer ni manjkalo dobre košarke in zabavnih iger, predvsem pa druženja in zabave. Na pikniku smo podelili tudi zaslužena priznanja najuspešnejšim igralcem našega kluba ter plakete Košarkarske zveze Slovenije za najmlajše nastopajoče v državnem prvenstvu. Piknik z močnim športnim pridihom je odlično uspel, saj se ga je udeležilo rekordno število otrok, staršev ter podpornikov kluba.

Preberite več: S piknikom zaključili uspešno sezono

ZAKLJUČNI KOŠARKARSKI PIKNIK


Košarkarski klub Ivančna Gorica vas vabi na

PIKNIK OB ZAKLJUČKU KOŠARKARSKE SEZONE 2018/2019

ki bo v PETEK, 14. junija 2019, s pričetkom ob 16:30,

na športnem igrišču pri gasilskem domu na Dobu pri Šentvidu.

Letošnja sezona je bila za Košarkarski klub Ivančna Gorica zagotovo med najbolj uspešnimi v zadnjih letih, saj smo dosegali izredne rezultate tako na tekmovalnem kot tudi organizacijskem področju, predvsem pa na področju mlajših selekcij. Na te igralce in igralke smo še posebej ponosni, saj vsako leto znova dokazujejo, da pridno trenirajo in iz leta v leto postajajo boljši košarkarji.

Vabimo vas, da se udeležite ZAKLJUČNEGA PIKNIKA SEZONE, kjer ne bo manjkalo košarke in zabavnih iger, predvsem pa bo v ospredju druženje in zabava. Na pikniku bomo podelili tudi zaslužena priznanja najuspešnejšim igralcem našega kluba.

Letošnja novost v primerjavi z zaključki v preteklih sezonah bo ta, da boste tokrat aktivno v športno dogajanje vključeni tudi STARŠI košarkarjev, kar pomeni, da nikakor ne smete pozabiti svoje športne opreme doma!

Lepo vabljeni vsi otroci šole košarke, igralci vseh selekcij, starši, sponzorji in donatorji, navijači in ostali podporniki kluba, da se nam pridružite na pikniku, da se skupaj tudi ob dobri hrani in pijači poveselimo ob zaključku izredno uspešne sezone ter naredimo načrte za novo.

LEP KOŠARKARSKI POZDRAV IN SE VIDIMO V PETEK, 14. 6. 2019!


slika basket na prostem