Zamaknjen začetek tekmovanj

Pozdravljeni ljubitelji košarke.

Iz Košarkarske zveze Slovenije smo dobili obvestilo o prestavitvi začetka tekmovanj vseh mlajših starostnih kategorij.

Ob koncu tega tedna bi se morala začeti državna tekmovanja v mlajših starostnih kategorijah. 

Zaradi odpovedi delegiranih tekem iz strani sodnikov, Košarkarska zveza Slovenije ne more začeti s tekmovanji državnih prvenstev mlajših starostnih kategorij.

 

To pomeni, da so tekme, ki bi morale biti odigrane od vključno srede, 19. septembra, pa do nadaljnjega, odložene.

 

Takoj, ko bo prišlo do kakršnekoli spremembe vas bomo obvestili, tekmovanja pa se bodo nato začela po novem koledarju tekmovanja.

 

Termini treningov v sezoni 2018/2019

Spoštovani košarkarji in starši.

Končno nam je uspelo uskladiti vse termine treningov, tako da se vadbe lahko nemoteno začnejo. s Treningi se bodo pričeli s ponedljekom, 10.9.2018, izjemoma v Zagradcu s torkom, 18.9.2018.

Vpis v šolo košarke za nove člane poteka tako, da se vaš otrok udeleži treninga v želenem terminu, tam pa vam bo trener ponudil vse pomembne informacije in priavnico, z njim pa se boste dogovorili tudi, kako bo vaš otrok obiskoval treninge. Prijavnico lahko izpolnite tudi na tej spletni strani v zavihku PRIJAVNICA, jo natisnete in prinesete s seboj na trening.  Za dodatne unfomacije smo vam vseskozi na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in telefonski številki 041 455 440 (Jože).

Treningi selekcij potekajo enako kot v pretekli sezoni. Za informacije so vam na voljo trenerji:

Šola košarke Šentvid, U-9, U-11, U-13 - Rok Rupnik, tel št.: 040 390 622

U-17 in U-19 - Bojan Vaupotič, tel. št.: 041 402 110

U-19 in člani - Andraž Ulčar, tel. št.: 070 892 952

Šola košarke Višnja Gora - Aljaž Omejec, tel. št.: 031 837 996

Šola košarke Zagradec - Marjan Kralj, tel. št.: 031 734 993 

  

 2018 09 09 Termini treningov

 

Fotoutrinki z drugega turnirja šole košarke

V soboto, 17. 2. 2108, smo v dvorani Podružnične šole Zagradec gostili drugi turnir šole košarke v letošnji sezoni. Kakšno super vzdušje je bilo in kako dobro so mladi nadebudneži igrali košarko, si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji!

Preberite več: Fotoutrinki z drugega turnirja šole košarke

Cicibani odigrali prvi uradni turnir KZS

V soboto, 20.1.2018, je bil tako za najmlajše košarkarje kot za naš klub, velik dan. Namreč, pričelo se je tudi čisto pravo tekmovanje za najmlajše košarkarje do 9 let, kar pomeni, da so mladi nadebudneži odigrali prvi dve uradni tekmi pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije. Ekipo cicibanov U-9 sestavljajo otroci, ki pridno obiskujejo šolo košarke, katero naš klub organizira na osnovnih šolah v naši občini. Patrik Horvat in Marjan Kralj, oba usposobljena trenerja, ki svoje delo opravljata zelo predano, sta sestavila krasno ekipo otrok z vseh štirih šol. Poleg igranja košarke ekipno udejstvovanje za fante pomeni tudi spoznavanje novih prijateljev in dobro zabavo. 

Preberite več: Cicibani odigrali prvi uradni turnir KZS

Fotoutrinki s turnirja šole košarke v Višnji Gori


Tudi v letošnje šolsko leto, ko Košarkarski klub Ivančna Gorica praznuje 10. obletnico obstoja, smo stopili polni optimizma in pričakovanj, saj smo si zadali cilj, da Šolo košarke za najmlajše še bolj razširimo, saj je interes za košarko med otroki in mladimi zelo velik, sploh po zgodovisnki osvojitvi naslova evrošskih prvakov! V veliko veselje nam je, da se je naš projekt dobro uveljavil, da vadbe košarke pod vodstvom naših trenerjev uspešno potekajo, ter da se jim vsako leto pridružuje čedalje več otrok.

Preberite več: Fotoutrinki s turnirja šole košarke v Višnji Gori