Tudi cicibani že tekmujejo

Prve tekme so dočakali tudi najmlajši igralci našega kluba. Ekipa cicibanov U-9 je nastopila na turnirju v Ljubljani in prikazala borbeno, lepo in kolektivno igro.

Preberite več: Tudi cicibani že tekmujejo

Zmagi za kadete in mladince

Pretekli vikend sta obe ekipi, ki ju vodi Bojan Vaupotič, zabeležili zanesljiivi zmagi.

Preberite več: Zmagi za kadete in mladince

Začetek tekmovanja za U-11

V nedeljo, 13.1.2019, se je pričelo tekmovanje v kategoriji najmlajših pionirjev do 11 let. Za večino fantov in deklet, ki v velikem številu pridno obiskujejo treninge, je bil to prvi uradni turnir v tekmovanjih pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije. Naša ekipa je že na prvem turnirju pokazala, da je iz pravega testa, čeprav sta konna rezutata nagnjena v stran nasprotnikov. Ekipa je pokazala, da se je na treningih veliko naučila in da bo v prihodnje zagotovo dosegala lepe rezultate. Vodenje ekipe je prevzel Rok Rupnik, ki s svojo strokovnostjo in zavzetostjo opravlja odlično delo, kar je nenazadnje že dokazal z odličnim rezultatom pri selekciji U-13, ki jo prav tako vodi.

Preberite več: Začetek tekmovanja za U-11

Tri zmage ob enem porazu v prvem vikendu novega leta

V soboto, 5. 1. 2019, so se, po 14-dnevnem božično-novoletnem premoru, nadaljevala tekmovanja v državnih prvenstvih. Nastopile so tri naše selekcije, ki so dosegle 3 zmage in 1 poraz.

Preberite več: Tri zmage ob enem porazu v prvem vikendu novega leta

Kadeti ponovno visoko odpravili nasprotnike

V soboto, 15.12.2018, je bila na sporedu tudi domača kadetska tekma, v kateri so naši fantje gostili Input Nazarje. Odigrali so odlično tekmo, ki se je končala z visoko domačo zmago z rezultatom 93:59.

Preberite več: Kadeti ponovno visoko odpravili nasprotnike