3. turnir Šole košarke

V soboto, 18. 3. 2017, je v športni dvorani PŠ Zagradec potekal 3. turnir Šole košarke. Pred tem je bil turnir izveden že v športnih dvoranah PŠ Višnja Gora in OŠ Ferda Vesela v Šentvidu pri Stični. Mladi košarkarji, ki hodijo na treninge Šole košarke v okviru KK Ivančna Gorica tako na turnirju pokažejo napredek, veselje do košarke in vse kar so se naučili na treningih.

Preberite več: 3. turnir Šole košarke

Novi zmagi za kadete

Kadetska ekipa je v zadnjih dveh kolih dosegla novi zmagi.
Doma je premagala Lastovko iz Domžal z 70:49 (22-16, 19-6, 21-12, 8-15)
Na tekmi so dobili vsi igralci priložnost za igro in jo kar dobro izkoristili.

Preberite več: Novi zmagi za kadete

Benjamin, Ervin in Andraž podprvaki Mini pokala SPAR

Minuli vikend je v Domžalah potekal zaključni turnir pokala SPAR, v sklopu katerega poteka tudi tekmovanje v kategoriji U-13, kjer se tekmovanje imenuje Mini pokal SPAR.

 

Preberite več: Benjamin, Ervin in Andraž podprvaki Mini pokala SPAR

U-11 meljejo naprej, U-15 manj uspešni


Naši najmlajši pionirji U-11 so v soboto, 4.2.2017, odšli na turnir v Črnomelj, kamor so se podali s svojimi klubskimi kolegi iz selekcije U-15, ki so imeli tekmo prav tako v Črnomlju, po turnirju U-11. Da so najmlajši pionirji v letošnji sezoni res odlična ekipa so dokazali tudi na tem turnirju, saj so zmagali obe tekmi, prvič v zgodovini selekcije pa je katera od mlajših selekcij košarkarskega kluba uspela premagati Krko iz Novega Mesta! Po dveh turnirjih tako vodimo na lestvici, brez poraza s štirimi zmagami. Čestitke fantom za odlično igro in borbo na igrišču ter seveda čestitke tudi trenerju Žigi Erčulju za odlično pripravo na tekmi. Tako se bori za barve kluba.

Preberite več: U-11 meljejo naprej, U-15 manj uspešni

2. turnir Šole košarke

V soboto, 28.1.2017, smo v dvorani OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični gostili drugi turnir Šole košarke. Prav tako, kot na prvem turnirju, smo se tudi tokrat izredno zabavali ter uživali v košarkarski igri. Kljub temu, da je kar nekaj otrok manjkalo zaradi bolezni, je turnir izvrstno uspel.

Preberite več: 2. turnir Šole košarke