U-13 z dosegli dve zmagi na domačem turnirju

V soboto, 16. 3. 2019, smo v Šentvidu pri Stični gostili turnir pionirjev U-13. Naši fantje so se na dveh tekmah pomerili z vrstniki iz ekip Troti iz Novega mesta in Lastovke ter zabeležili dve zmagi!

Preberite več: U-13 z dosegli dve zmagi na domačem turnirju

FOTO: Mladinci so se poslovili z zmago

V nedeljo, 10. 3. 2019, je bila v dvorani OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični na sporedu zadnja tekma letošnje sezone za mladince, v kateri se je naša ekipa pomerila z ekipo ECE Triglav B iz Kranja ter zmagala z rezultatom 77:56.

Preberite več: FOTO: Mladinci so se poslovili z zmago

Domači turnir U-11

V nedeljo, 10. 3. 2019, smo v Šentvidu pri Stični gostili domači turnir za najmlajše pionirje U-11. Poleg nše ekipe sta se ga udeležili še ekipi Šentvid Ljubljana A in Vrhnika.

Preberite več: Domači turnir U-11

Fantje U-13 z novima zmagama prvi v skupini

Fantje U13 so gostovali na turnirju v Cerkljah na Gorenjskem, kjer so se pomerili z ekipama Domačija Vodnik Krvavec in Janče B. Naši fantje so obe tekmi prepričljivo zmagali in osvojili prvo mesto v svoji skupini po drugem delu tekmovanja, za kar si zaslužijo vse čestitke.

Preberite več: Fantje U-13 z novima zmagama prvi v skupini

Tudi cicibani že tekmujejo

Prve tekme so dočakali tudi najmlajši igralci našega kluba. Ekipa cicibanov U-9 je nastopila na turnirju v Ljubljani in prikazala borbeno, lepo in kolektivno igro.

Preberite več: Tudi cicibani že tekmujejo