Člani z zmago v novo leto

V soboto, 11.1.2020, so člani odigrali prvo tekmo v novem letu, na gostovanje je prišla ekipa KK Stražišče Kranj. Tekmo je popestrila skupina bučnih navijačev, ki so pripravili odlično vzdušje, ostala doma, po podaljšku je bil rezultat tekme 85:79. Pretekli konec tedna so nastopilu tudi vse  mladinske seleckije. U-13 so dosegli dve zmagi, ovse ostale selekcije pa so morale priznati premoč nasprotinkom. V nadaljevanju si lahko ogledate povzetke rezultatov in nekaj fotografij s članske tekme. 

Preberite več: Člani z zmago v novo leto

ŽELIMO VAM VESELE PRAZNIKE

»NAJ BO ZANIMIVO LETO, KI PRIHAJA,
VSESKOZI NAJ ZDRAVJA OBILO ODDAJA,
PRINESE USPEHOV, NAJ ZVRHANO VREČO,
SKUPAJ Z LJUBEZNIJO USTVARI NAJ SREČO.«

 

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE, PONOSNO PRAZNOVANJE DNEVA SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI
IN SREČNO NOVO LETO 2020 VAM ŽELI

 

KOŠARKARSKI KLUB IVANČNA GORICA

 

voščilo2020 1

 

 

Le mladinci z zmago

V vikendu med 12. in 13. decembrom so tekme odigrale tri naše selekcije. Zmage proti Ipros Vrhniki so se v napeti tekmi veselili mladinci, medtem ko je članom po slabem prvem polčasu v Postojni zmanjkalo časa za preobrat, kadeti pa so klub odlični igri morali priznati poraz odlični ekipi iz Šoštanja.

Preberite več: Le mladinci z zmago

Povzetek preteklega tekmovalnega vikenda pri mlajših

Prvi decembrski vikend so nastopile vse naše mlajše seleckije, za katere pa ni bil tekmovalno najbolj uspešen, saj so skupaj na petih tekmah zabeležili le eno zmago. V nadaljevanju si lahko preberete kratek povzetek.

Preberite več: Povzetek preteklega tekmovalnega vikenda pri mlajših

Zgodovinska zmaga v 1. ligi za kadete

V soboto, 30. novembra, je bil v Šentvidu neke vrste zgodovinski trenutek za naš klub. Kot zagotovo veste, se je kadetska ekipa U-17, ki jo vodi trener Bojan vaupotič, pred nekaj tedni uvrstila v 1. ligo za kadete, kar je velik uspeh. Kmalu zatem, pa je prišel tudi čas za prvo zmago v 1. ligi, ko je bila naša ekipa boljša od Vranov iz Vranskega z rezultatom 81:72. Dobro delo in zagnanost se fantom vsekakor pozna pri igri in napredku, v klubu pa se takšnih dogodkov izredno razveselimo. Strelsko pa sta, tako kot že celotno sezono, izstopala Tilen Kovačič z 31 in Benjamih Kutnar s 30 točkami!

Preberite več: Zgodovinska zmaga v 1. ligi za kadete