Fotoutrinki z drugega turnirja šole košarke

V soboto, 17. 2. 2108, smo v dvorani Podružnične šole Zagradec gostili drugi turnir šole košarke v letošnji sezoni. Kakšno super vzdušje je bilo in kako dobro so mladi nadebudneži igrali košarko, si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji!

Preberite več: Fotoutrinki z drugega turnirja šole košarke

Cicibani odigrali prvi uradni turnir KZS

V soboto, 20.1.2018, je bil tako za najmlajše košarkarje kot za naš klub, velik dan. Namreč, pričelo se je tudi čisto pravo tekmovanje za najmlajše košarkarje do 9 let, kar pomeni, da so mladi nadebudneži odigrali prvi dve uradni tekmi pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije. Ekipo cicibanov U-9 sestavljajo otroci, ki pridno obiskujejo šolo košarke, katero naš klub organizira na osnovnih šolah v naši občini. Patrik Horvat in Marjan Kralj, oba usposobljena trenerja, ki svoje delo opravljata zelo predano, sta sestavila krasno ekipo otrok z vseh štirih šol. Poleg igranja košarke ekipno udejstvovanje za fante pomeni tudi spoznavanje novih prijateljev in dobro zabavo. 

Preberite več: Cicibani odigrali prvi uradni turnir KZS

Fotoutrinki s turnirja šole košarke v Višnji Gori


Tudi v letošnje šolsko leto, ko Košarkarski klub Ivančna Gorica praznuje 10. obletnico obstoja, smo stopili polni optimizma in pričakovanj, saj smo si zadali cilj, da Šolo košarke za najmlajše še bolj razširimo, saj je interes za košarko med otroki in mladimi zelo velik, sploh po zgodovisnki osvojitvi naslova evrošskih prvakov! V veliko veselje nam je, da se je naš projekt dobro uveljavil, da vadbe košarke pod vodstvom naših trenerjev uspešno potekajo, ter da se jim vsako leto pridružuje čedalje več otrok.

Preberite več: Fotoutrinki s turnirja šole košarke v Višnji Gori

POSTANI KOŠARKAR

Vse, ki vas zanima ukvarjanje s košarko vabimo, da se pridružite naši veliki košarkarski družini in se vpišete v Šolo košarke. Šola košarke je namenjena vsem otrokom, ki želijo aktivno preživljati prosti čas, obenem pa se zabavati ob igranju najboljšega ekipnega športa, kjer se poleg fizičnih in miselnih sposobnosti razvija tudi čut za timsko delo. Šola košarke je v septembru brezplačna, zato jo lahko obišče vsakdo, ki si želi košarko pobliže spoznati, da se bo kasneje lažje odločil, da bo za svoj šport izbral košarko.

Šolo košarke izvajamo jo na treh lokacijah:

OŠ Šentvid pri Stični - ponedeljek in torek od 14.30 do 15.30, vaditelj Patrik Horvat

PŠ Zagradec - torek in četrtek od 15.30 do 17.30, vaditelj Marjan Kralj

PŠ Višnja Gora - sreda od 16.00 do 17.30,  petek od 16.30 do 18.00, vaditelj Patrik Horvat

Ker v dvorani OŠ Stična šole košarke še ne izvajamo, se lahko učenci s te šole udeležijo vadbe na katerikoli drugi šoli.

Prijavite se lahko s klicem na številke naših trenerjev (Bojan Vaupotič - 041 402 110, Žiga Erčulj - 040 880 775, Patrik Horvat - 068 669 288, Marjan Kralj 031 734 993), kjer boste dobili tudi vse dodatne napotke.

Prijavnica za košarko katero izpolnjeno predate trenerju ali pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. PDF PRIJAVNICA 2017/2018

Vseskozi smo vam za projavo na voljo tudi preko elektronske pošte  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , kjer seveda dobite tudi vse dodatne informacije.


Dodatne informacije o vpisu in prijavnico pa lahko najdete tudi na spletni strani www.kkivancna.si, kjer si lahko natisnete prijavnico, in jo izpolnjeno prinesete na trening. Vse novice in ostale informacije o delovanju kluba pa lahko najdete tudi na naših Facebook in Twitter profilih.


Če si želite postati kot Luka Dončić ali Goran Dragić, morda pa kot Anthony Randolph, potem nikar ne oklevajte in se pridružite Košarkarskemu klubu Ivančna Gorica!

 

 

ZAMAKNJEN ZAČETEK TEKMOVANJ MLAJŠIH STAROSTNIH KATEGORIJ

Iz Košarkarske zveze Slovenije smo dobili obvestilo o prestavitvi začetka tekmovanje vseh mlajših
starostnih kategorij.

Ob koncu tega tedna bi se morala začeti državna tekmovanja v mlajših starostnih kategorijah. Ker sodniki
niso na voljo za sojenje, se začetek prvenstev prestavi za vsaj en teden.

Košarkarska zveza Slovenija obvešča vse klube, da se ob koncu tega tedna ne bodo začela državna
tekmovanja v mlajših starostnih kategorijah. Ker sodniki niso na voljo za sojenje, ne bodo odigrane
tekme državnih prvenstev mlajših starostnih kategorij, ki bi morale biti odigrane v tem tednu od
četrtka, 14. septembra, pa do vključno petka, 22. septembra.
V kolikor bo prišlo do kakršnekoli spremembe bodo klube pravočasno obvestili, prav tako bodo pravočasno
obvestili v kolikor tudi naslednji konec tedna ne bo tekmovanj.

Za nastalo situacijo se vam opravičujemo in vas prosimo, da spremljate informacije o morebitnem začetku
tekmovanja prihodnji vikend. tedna ne bo tekmovanj.