Najmlajši pionirji odigrali drugi turnir

V soboto, 30.11.2013, so naši košarkarji U-10  v Črnomlju odigrali drugi turnir za najmlajše pionirje. Na pot so se prvič podali z avtobusom, kar je bilo za igralce prav posebno doživetje, saj so jih prej na tekme vozili starši. Po dolgi poti do Črnomlja so prvo tekmo odigrali proti ekipi Grosupljega, v kateri pa so bili s 65:9 boljši Grosupeljčani.


Drugo tekmo dneva so odigrali proti ekipi Črnomlja, ki je se je glede na prvo tekmo prejšnji teden okrepila z novim, zelo talentiranim igralcem. Klub silnim naporom ivanškemu podmladku ni uspelo premagati ekipe Črnomlja, kot ji je to uspelo v prejšnjem krogu v Grosuplju. Rezultat tekme je bil 30:14 v korist ekipe Črnomlja. Poudariti je potrebno, da so Ivančani na tem turnirju igrali brez svojih dveh najboljših igralcev, vendar pa so se zelo izkazali vsi ostali igralci.

Naslednji turnir gosti KK Ivančna Gorica, na sporedu bo v soboto, 14.12.2013, v dvorani Osnovne šole Ferda Vesela v  Šentvidu pri Stični.


Lepo vas povabimo, da pridete na tekmi podpreti naše najmlajše igralce in jih z glasnim navijanjem pomagate, da še drugič premagajo ekipo Črnomlja in se tako uvrstijo v nadaljnje tekmovanje!