U-11 edini zmagali v preteklem vikendu

V nedeljo, 20.3.2016, so se igralci selekcije U-11 odpravili na turnir v Zagorje.

Njihov trener Žiga Erčulj, je po končanem turnirju takole strnil svoje misli:

"Prvo tekmo smo igrali proti domači ekipi KK Zagorje. Očitno vsi odločeni od trenerjev, do igralcev, sodnikov in staršev domače ekipe je bilo več kot očitno, da so na vsak način hoteli prvo zmago doseči proti naši ekipi. Kljub temu, da so sodniki tako očitno sodili v prid domačinom, se naši igralci niso dali in so pokazali veliko poguma, volje in borbenosti, tako da je zmaga vseeno odšla v Ivančno Gorico! Z lepim aplavzom po tekmi so jih nagradili tudi starši, ki so jih pripeljali na turnir, saj so pokazali pravi karakter in tudi veliko znanja!

Končni rezultat tekme je bil 50:42 za Ivančno Gorico.

Drugo tekmo smo igrali proti ekipi KK Grosuplje. Na domačem turnirju so nas Grosupeljčani povozili, tokrat pa smo, še "besni" od prve tekme, ko so nam sodniki hoteli preprečiti zmago, odločno začeli tekmo proti Grosuplju in rezultat po prvi četrtini je bil 21:19 v našo korist, ob polčasu pa 26:28. Vendar pa je v tretji četrtini zadnjih pet minut malo zmanjkalo moči in Grosuplje je naredilo razliko 9 točk. V zadnji četrtini smo odločeni še enkrat, da preobrnemo izid, igrali zelo dobro, vendar je zmanjkalo energije, saj je bila za nas to druga tekma zapored.

Končni rezultat tekme je bil 38:50 v prid KK Grosuplje.

Vsa pohvala pa gre igralcem kateri so zastopali barve našega kluba, saj so na tem turnirju prikazali najboljše igre. Igrali so: Rijavec Jon, Balant Tomaž, Bahor Gašper, Rus Gregor, Pongrac Martin, Krištof Benjamin in Kastelic Mark, ki je dosegel prve točke v ekipi U-11."


V soboto, 19.3.2016, so igrali tudi kadeti, ki so gostovali v Ljubljani pri ekipi Parklji B. Tudi tokrat so naši fantje morali priznati premoč domačinom, tekma se je končala z rezultatom 67:48. Strelci za našo ekipo so bili: Groznik 2, Godec 15, Struna 6, Kovačič 9, medved, Koželj 5, Kavšek, Hodžić, Trontelj 2, Ozimek 5, Polončič, Ilar 4.

Člani so drugo tekmo v ligi za prvaka odigrali že v četrtek, 17.3., ko so gostovali v Cerkljah na Gorenjskem. Igra jim nikakor ni stekla, domači pa so bili strelsko zelo učinkoviti, zato so zasluženo slavili z rezultatom 84:61.