Pričeli smo s pripravami na novo sezono - VABLJENI NOVI ČLANI

Poletne počitnice se približujejo k koncu, nova košarkarska sezona pa se nazadržno približuje. Včeraj smo tako tudi v našem klubu pričeli s pripravami na novo košarkarsko sezono. Košarkaji do 18 leta starosti se tako že pridno podijo po igriščih, kjer vadba poteka poteka pod strokovnim vodstvom trenerjev Žige Erčulja in Bojana Vaupotiča. 

V prvem tednu vadba poteka na zunanjih igriščih v Stični. Na igrišču ob gasilskem domu potekajo kondicijski treningi z vajami za vzdržljivost, na igrišču pri kulturnem domu pa potekajo treningi z žogo. Zaradi nepredvidljivih vremenskih razmer potekajo treningi po prilagojenih terminih, zato je najbolje, da točen termin preverite pri treneju Žigi na telefonski številki 040 880 775 ali trenerju Bojanu na številki 041 402 110.

Priprave pa so tudi odlična priložnost za vse tiste, ki še niste člani našega kluba in bi se želeli preizkusiti v košarki in jo tudi trenirali. Na pripravah se boste spoznali z osnovami košarke ter spoznali, kako potekajo treningi. Vadba na pripravah je povsem brezplačna, vse kar morate storiti je to, da obvestite o svojem prihodu enega od trenerjev, vse ostale pomembne podatke pa boste izvedeli kar na treningu.

VABLJENI, da se nam pridružite!

 

 V prihodnjem tednu bodo treningi potekali kombinirano na prostem in v dvoranah, priprave članske ekipe pa se pričnejo v prvem tednu septembra.

 

Športni pozdrav!

Nekaj utrinkov s prvega treninga: