Šola košarke v Zagradcu

Na OŠ Stična, Podružnični šoli Zagradec, tudi to šolsko leto poteka Šola košarke za otroke od 1. do 5. razreda. Treningi potekajo v novi športni dvorani podružnične šole Zagradec, in sicer ob TORKIH, od 16.30. do 17.30. ure in ČETRTKIH, od 16.00. do 17.30. ure. Treninge vodi Marjan Kralj, diplomirani trener košarke.

Na treningih se otroci zabavajo, igrajo, spoznavajo nove prijatelje in seveda spoznajo in utrjujejo osnovne tehnične in taktične elemente košarke. Vse to poteka v sproščenem vzdušju in skozi igro.
Ob tem lahko povabimo tudi ostale še zainteresirane otroke, ki jim je tak način dela in košarka všeč, da se oglasijo in pridružijo, ter se z nami zabavajo.
Na zadnjem treningu pred krompirjevimi počitnicami, smo učence v akciji tudi slikali, nekaj slik si lahko ogledatge v spodnji galeriji.

Krajši komentar pa je dodal še trener Marjan Kralj:
»Na podružnični šoli Zagradec, tudi letošnje šolsko leto poteka šola košarke za učence od 1. do 5. razreda. Učenci skozi igro in zabavo spoznavajo osnovne elemente košarke. Koš je premičen, tako da tudi manjši/mlajši učenci lahko dosežejo koš, saj jim koš znižamo. Še vedno je čas, da se skupini pridružijo takšni, ki že poznajo košarko in tisti, ki so kakšno tekmo pogledali le po televiziji. Pridružite se nam lahko kadarkoli tekom celotnega šolskega leta.«

Vabljeni v šolo košarke na POŠ Zagradec!