Šola košarke v Višnji Gori

V Višnji Gori smo s septembrom pričeli s šolo košarke za učence od 1. do 5. razreda. Treningi potekajo v telovadnici Podružnične šole Višnja Gora ob sredah, od 15:30 do 17:00 ter ob petkih, od 17:00 do 18:00. Otroci se na treningih spoznavajo z osnovnimi košarkarskimi elementi, pravili fair playa in pridobivajo nove prijatelje. Vse to skozi igro in zabavo. Učence na treningih vodi trener Patrik Horvat.

 

To pa je tudi odlična priložnost za vse otroke, ki se želijo preizkusiti v košarki, saj se lahko na treningih oglasijo kadarkoli tekom šolskega leta, ne glede na njihovo predznanje in izkušnje s košarko.


Komentar trenerja Patrika Horvata:
Na podružnični šoli Višnja Gora v letošnjem šolskem letu prvič poteka šola košarke za učence od 1. do 5. razreda. Otroci na treningih osvajajo osnovne košarkarske elemente, v ospredju pa je igra in zabava z vrstniki. Otroci trenirajo na prilagojenih koših, ki so spuščeni, tudi žoge so primerne njihovi starostni kategoriji, tako da lahko vsi otroci nemoteno trenirajo. Novi člani so vedno zaželeni, pridružijo se lahko kadarkoli v času šolskega leta 2016/2017.

Spodaj pa si lahko ogledate naše nadobudne košarkarje v akciji: