Vabilo na turnir Šole košarke

OBVESTILO MLADIM KOŠARKARJEM IN STARŠEM

Košarkarski klub Ivančna Gorica vas obvešča in obenem vabi na

1.  TURNIR ŠOLE KOŠARKE V SEZONI 2016/2017,

ki bo v SOBOTO, 10. decembra 2016, s pričetkom ob 8.00 uri,

 v telovadnici Podružnične šole Višnja Gora.

 

Okvirni spored:

 

8:30

PŠ Višnja Gora : OŠ Stična – zbor igralcev ob 8:00

9:00

OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični : PŠ Zagradec – zbor 8:30

9:45

zmagovalec 1. tekme : poraženec 2. tekme

10:15

zmagovalec 2. tekme : poraženec 1. tekme

10:45

Obisk Božička

V letošnje šolsko leto smo tudi v Košarkarskem klubu Ivančna Gorica stopili polni optimizma in pričakovanj, saj smo si zadali cilj, da Šolo košarke za najmlajše organiziramo na vseh osnovnih šolah v naši občini. V veliko veselje nam je, da se je naš projekt prijel, da vadbe košarke pod vodstvom naših trenerjev uspešno potekajo, ter da se jim pridružuje čedalje več otrok.

Pred njimi je prva priložnost, da pokažejo kaj so se v prvih mesecih že naučili. Zato vas vabimo, da se udeležite 1. turnirja šole košarke. Tekom šolskega leta bomo turnir Šole košarke organizirali na vseh osnovnih šolah, prvi pa bo na sporedu v Višnji Gori. Namen turnirjev bo predvsem druženje, obenem pa bo to prva priložnost, da se otroci pomerijo v pravi košarkarski tekmi, saj se bodo na turnirjih srečali vsi otroci, ki obiskujejo vadbo košarke, vsak pa bo zastopal barve svoje šole. Starše naprošamo, da si rezervirate sobotno dopoldne in svojega nadobudneža pripeljete v Višnjo Goro in ga spodbujate, saj so takšne oblike športnega druženja zelo pomembne za otroke. Da pa bo dan popoln, nas bo obiskal čisto pravi Božiček!

Da bo turnir potekal kar se da nemoteno, naj otroci s seboj prinesejo eno belo ter eno temno majico. S seboj naj imajo tudi dovolj tekočine za piti. Vse dodatne napotke bodo otroci dobili na treningih v tednu pred samo izvedbo turnirja.

Se vidimo v soboto, 10. 12. 2016, v Višnji Gori!

VABLJENI!