U-13 gredo v naslednji krog!

Selekcija U-13 ne pozna počitka. Poleg trdih treningov in tekem državnega prvenstva, se tudi letos udeležuje tekmovanja Mini pokal SPAR. V prvem kolu so v soboto, 20.10.2018, v Šentvidu gostili ekipo Janče Ljubljana B in slavili z rezultatom 37:14. Zmaga tako pomeni, da so se uvrstili v naslednji krog. Nasprotnik v druge mkolu bo znan kmalu.

1. krog – Mini pokal SPAR - U13, sobota, 20.10.2018 – OŠ Šentvid pri Stični:

KK Ivančna Gorica : Janče Ljubljana B 37:14 (8:3, 7:6, 6:3, 17:2)

Strelci: Pevc E. 3, Rijavec J. 8, Kovačič 4, Jurejevčič 2, Bahor 6, Pongrac 4, Agnič 2, Zaletelj 2, Kastelic 6, Krištof, Robnik, Drešar G.

Izjava trenerja KK Ivančna Gorica – U13, Roka Rupnika:

”Fante moram danes pohvaliti od prvega do zadnjega in jim čestitati za zasluženo zmago! Posebej bi izpostavil in pohvalil dobro igro Gašperja v napadu ter Tilna in Benjamina v obrambi! Celotna ekipa pa je igrala kolektivno, agresivno in borbeno! V garderobi sem fantom po koncu tekme dejal, da je to tisto, zaradi česar sem rad trener. Predvsem me veseli dejstvo, da so se fantje držali dogovorov, ki smo si jih zadali pred tekmo in da se sadovi trdega dela na treningih že kažejo na tekmah. Počasi, a vztrajno napredujemo iz tekme v tekme in stremimo k temu, da postanemo boljši na vseh področjih.”