Podelitev zaključnih diplom malo drugače

Letošnja sezona je bila zelo razburljiva. Start v sezono je bil odličen, trenirali smo veliko, nastopali in zmagovali pa še več. Nato se je sitacija spremenila, vse aktivnosti smo morali za več kot dva meseca povsem prekiniti. Z upoštevanjem preventivnih ukrepov smo pred približno tremi tedni ponovno vzpostavili treninge, fantje so se z veseljem vrnili na košarkarska igrišča. 

Zaradi vsega dogajanja v letošnji sezoni žal ne moremo organizirati takšne zaključne prireditve, kot smo jo uspešno izvedli v preteklih letih, kljub vsemu pa smo najmlajšim fantom, ki so bili registrirani in do prekinitve nastopali v državnih prvenstvih, v sklopu rednih treningov podelili diplome Košarkarske zveze Slovenije in izvedli mini tekmovanja za manjše praktične nagrade, kot je bilo to v navadi v preteklosti. Podelitev so opravili predsednik Jože Ulčar in oba trenerja mlajših, Aljaž Omejec in Rok Rupnik. Nekaj utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Treningi se s počitnicami za slaba dva meseca poslavljajo, vsi pa se že veselimo ponovnega začetka konec avgusta, upamo, da v čim bolj običajni obliki.