Napaka
  • JFolder: :datoteke: Pot ni mapa. Pot: /home/kkivan67/public_html/images/U17clani16012015
Obvestilo
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/U17clani16012015

Članom malo zmanjkalo za preboj v ligo za prvaka


Zelo dobro je članski ekipi v boju za uvrstitev v ligo za prvaka kazalo pred zadnjima dvema tekmama, a se na koncu žal ni izšlo. Po velikih zmagah nad Cerknico v na gostovanju in nad Kočevjem doma, so si igralci priigrali izredno priložnost, da zasedejo drugo mesto v skupini.

Preberite več: Članom malo zmanjkalo za preboj v ligo za prvaka

Cugelj okna z zmagama nad Cerknico in Kočevjem

V soboto, 20.1.2018, so nadaljevanje sezone dočakali tudi igralci naše članske ekipe Cugelj okna Ivančna Gorica. Premor je bil kar dolg, saj je od zadnje tekme v lanskem letu preteklo že več kot mesec dni. Vmesni čas so igralci izkoristili za dober trening, kar se je nedvomo poznalo na sobotni tekmi, ko je v goste prišla ekipa Lesdog Kočevje, ki je sicer že stara znanka, saj se ekipi zadnja leta redno srečujeta na ligaških tekmah, sem pa tja pa se pomerita tudi na kakšni prijateljski.

Preberite več: Cugelj okna z zmagama nad Cerknico in Kočevjem

Uspešen zaključek devete klubske sezone

V soboto 17. junija 2017, je Košarkarski klub Ivančna Gorica pred poslovnim objektom glavnega sponzorja članske ekipe, podjetja CUGELJ PVC in ALU okna d.o.o. iz Ivančne Gorice, pripravil zaključno prireditev ob pravkar končani košarkarski sezoni 2016/2017. Letošnja prireditev je bila glede na pretekla leta, ko so zaključki potekali v dvorani, nekoliko drugačna, saj je prvič potekala na prostem. Prireditev z družabnim srečanjem je odlično uspela, saj se je je udeležilo veliko število otrok in staršev ter podpornikov kluba.

Letošnja sezona je bila za Košarkarski klub Ivančna Gorica zagotovo najbolj uspešna do sedaj. V državnem prvenstvu je klub nastopal s petimi selekcijami: U-9, U-11, U-15, U-17 in člani. Vse klubske selekcije so v tej sezoni odigrale skupaj več kot 100 tekem, od tega jih je bilo odigranih 94 v tekmovanjih Košarkarske zveze Slovenije (KZS). V okviru šole košarke za so bili organizirani tudi trije turnirji, na katerih so svoje prve košarkarske izkušnje pridobivali najmlajši. V klubu so izredno ponosni predvsem na igralce mlajših starostnih kategorij, ki vsako leto znova dokazujejo, da pridno trenirajo in iz leta v leto postajajo boljši košarkarji, z razvojem skozi leta pa postajajo zanimivi tudi za večje klube.

FOTOGALERIJA

 

Preberite več: Uspešen zaključek devete klubske sezone

V soboto zaključujemo sezono

KAJ: Zaključek  košarkarske sezone 2016/2017

KDAJ: V soboto, 17. junija 2017, ob 9. uri

KJE: Dvorišče poslovnega objekta podjetja CUGELJ PVC in ALU okna d.o.o.

KDO PRIDE: Otroci, starši, igralci vseh selekcij, sponzorji in navijači, Slavko Kotnik

KAJ SE BO DOGAJALO: revijalne tekme vseh košarkarskih selekcij Košarkarskega kluba Ivančna Gorica, podelitev priznanj najmlajšim košarkarjem, animacija za otroke, zabavno druženje prijateljev KK Ivančna Gorica

 

Letošnja sezona je bila za Košarkarski klub Ivančna Gorica zagotovo najbolj uspešna do sedaj. V državnem prvenstvu smo nastopali s petimi selekcijami: U-9, U-11, U-15, U-17 in člani. Izredno ponosni smo predvsem na igralce mlajših starostnih kategorij, ki vsako leto znova dokazujejo, da pridno trenirajo in iz leta v leto postajajo boljši košarkarji. Ob tej priložnosti vas vabimo, da se udeležite zaključne prireditve košarkarske sezone, kjer bomo tudi podelili zaslužena priznanja in praktična darila igralcem selekcij U-9, U-11 ter U-15.

Program zajema predstavitev igralcev vseh selekcij, ki se bodo med seboj pomerili v revijalnih tekmah, na improviziranem igrišču pred poslovno stavbo glavnega sponzorja članske ekipe, podjetja Cugelj PVC in ALU okna d.o.o. Vsi, ki vas zanima dejavnost podjetja Cugelj, si boste čez dan lahko ogledali, kako v proizvodnji podjetja poteka proces izdelave najboljših oken.
Lepo vabljeni vsi otroci šole košarke, igralci vseh selekcij, starši, sponzorji in donatorji, navijači in ostali podporniki kluba, da se nam pridružite na tem prelepem dogodku, da se skupaj tudi ob dobri hrani in pijači poveselimo ob zaključku izredno uspešne sezone ter naredimo načrte za novo.

 

 

 

 

 

 

FOTO: Turnir U-11 v Šentvidu

Za nami je odličen turnir najmlajših pionirjev U-11, ki smo ga danes gostili mi, v dvorani OŠ Šentvid pri Stični. Poleg naše ekipe sta se turnirja udeležili tudi ekipi HPG Brežice in Krka. Naši fantje so ponovno pokazali, da imajo veliko košarkarskega znanja in so na igrišču prava ekipa, predvsem pa jih odlikuje nepopustljivost in borbenost do zadnje sekunde tekme.

Preberite več: FOTO: Turnir U-11 v Šentvidu

FOTO: Januar pri članih in kadetih

Članska ekipa Cugelj okna je v januarju odigrala tri tekme. Pri tem je doživela eno zmago in dva poraza. Na domačem parketu je bila uspešnejša od KK Žiri in priznala poraz ekipi KK Lesdog Kočevje. Premoč je morala priznati tudi na gostovanju pri KK Bloke.

Preberite več: FOTO: Januar pri članih in kadetih

Podkategorije