Člani dosegli že sedmo zmago (FOTO)

Članska ekipa je v soboto, 15.12.2018, v dvorani OŠ Stična, v zadni tekmi v letu 2018, gostila košarkarje iz KK Radovljica. To je bila za ekipi že druga medsebojna tekma v letošnjem prvenstvu, saj sta se ekipi že srečali v prvem krogu v Radovljici. Zmaga je takrat po podaljšku odšla v Ivančno Gorico, tudi to soboto pa je ivanška ekipa premagalo radovljiško. 

Če je bila v prvem krogu tekma zelo izenačena celotno srečanje, je bila tokrat povsem pod nadzorom domače ekipe, ki je takoj prešla v vodstvo, tempo pa vseskozi le narekovala in kontrolirala srečanje, tako da ni bilo dvomov o končnem zmagovalcu. končni rezultat tekme je bil 77:68, vmesna razlika pa je znašala že tudi 18 točk. Trener Andraž Ulčar je priložnost za igro ponudil prav vsem igralcem v ekipi, vsi po vrsti, predvsem mlajši, pa so jo odlično izkoristili. To je bila že sedma zmaga članske ekipe v letošnji sezoni, ob le enem porazu. Trenutno zasedajo drugo mesto na lestvici z enakim izkupičkom kot vodilna Cerknica.

KK Ivančna Gorica : KK Radovljica 77:68 (22:15, 21:21, 20:16, 14:16)

Strelci KK Ivančna Gorica: Trontelj,  Jerman 15, Ilar 1, Pečjak, Struna 2, Erčulj 14, Kokovnik 6, Medved 11, Jamšek 12, Okorn, Gruden 4, Omejec 12.

Galerijo s tekme si lahko ogledate v nadaljevanju, statistiko in letsvico pa na povezavi.