FOTO: Olimpija mladi boljši od naših članov

V soboto 9. 3. 2019  je ekipa KK Ivančna Gorica gostila ekipo Petrol Olimpija mladi. Naši fantje so tekmo začeli zelo odločno in z željo, da tekmo zmagajo ter si tako ohranijo nekaj možnosti za eno od prvih dveh mest v skupini, ki vodijo v višji rang tekmovanja.

Tekmo so začeli dobro in ves prvi polčas držali priključek z precej višjimi in tudi hitrejšimi gostujočimi igralci. Po prvem polčasu je ivanška ekipa zaostajala za dve točki in vsi smo upali na preobrat v drugem delu. Ta se je sicer zgodil, vendar v korist gostujoče ekipe, ki po slabšem nadaljevanju domačih povedla že celo za 20 točk. V zadnji četrtini so naši košarkarji spet prikazali veliko boljšo igro, prednost gostov občutno znižali, vendar je zmaga kljub vsemu odšla v Ljubljano, saj so bili na koncu gostje boljši za 8 točk.

Ivančna Gorica – Petrol Olimpija mladi 72 : 80 (12:18, 26:22, 7:26, 27:14)

Za KK Ivančna Gorica so nastopili: Žan Jerman 17, Matevž Ilar 6, Žiga Pečjak, Gašper Struna, Matic Erčulj 15, Gaber Kokovnik 4, Nejc Medved 14, Blaž Jamšek, Andrej Okorn, Blaž Gruden 2, Aljaž Omejec 14.

Tudi naslednjo tekmo bodo košarkarji Ivančne Gorice odigrali doma in sicer bo tekma v soboto, 16. 3. 2019, v dvorani Podružnične osnovne šole v Zagradcu.

V spodni fotogaleriji pa si lahko ogledate utrinke s sobotne tekme: