Zmaga za U19 na kvalifikacijski tekmi

Podrobnosti in statistični podatki o tekmi na POVEZAVI

Fotogalerija

View the embedded image gallery online at:
https://kkivancna.si/mlajse-kategorije#sigProGalleriafad90f1b9d

 

Obvestilo o treningih in vadbi

Spoštovani!

Sporočamo vam, da zaradi razglašene epidemije od jutri naprej in z njo povezanimi razmerami omejujemo oziroma začasno prekinjamo s treningi in drugimi aktivnostmi v KK Ivančna Gorica.  Šola košarke v Zagradcu in v Šentvidu pri Stični se do nadaljnjega ne izvajata. V ponedeljek 19. 10. in v torek 20. 10. 2020 nima treninga nobena tekmovalna (U13, U15, U17, U19 in člani) vadbena skupina. Do torka bo verjetno bolj natančno znano, ali se bodo še lahko v nadaljevanju izvajali treningi in igrale ligaške tekme državnega prvenstva. Takoj ko dobimo nove natančnejše informacije (najkasneje v torek zvečer), vas o tem obvestimo.

Ostanite zdravi.

KK Ivančna Gorica

Začela se je nova tekmovalna sezona za košarkarje

Pretekli vikend so po dolgih šestih mesecih ponovno začeli s tekmami pod koši tudi mladi košarkarji Ivančne Gorice. Premor, ki si ga nihče ni želel, je bil resnično dolg in vsi smo komaj čakali, da se igre z oranžno žogo pod koši nadaljujejo. Čeprav se tekme igrajo lahko le pod posebnimi higienskimi priporočili in protokolom ter brez gledalcev, smo zelo veseli za vse mlade nadobudneže, da lahko ponovno trenirajo in tudi tekmujejo. Upamo, da bo nova sezona lahko izvedena s predlaganim koledarjem, pa čeprav se bomo vsi morali navaditi novih pravil in obnašanja.

Preberite več: Začela se je nova tekmovalna sezona za košarkarje

Termini treningov 2020/2021

Termini KK IVANČNA 2020 21

KONTAKTI TRENERJEV:

U-15 in U-17 - Bojan Vaupotič, tel. št.: 041 402 110

U-19, člani - Andraž Ulčar, tel. št.: 070 892 952

U-13, šola košarke Šentvud, Šola košarke Zagradec - Srđan Alapović, tel-št.: 040 380 011

 

PRIJAVNICA KOŠARKA 2020/2021                    

  

Podelitev zaključnih diplom malo drugače

Letošnja sezona je bila zelo razburljiva. Start v sezono je bil odličen, trenirali smo veliko, nastopali in zmagovali pa še več. Nato se je sitacija spremenila, vse aktivnosti smo morali za več kot dva meseca povsem prekiniti. Z upoštevanjem preventivnih ukrepov smo pred približno tremi tedni ponovno vzpostavili treninge, fantje so se z veseljem vrnili na košarkarska igrišča. 

Zaradi vsega dogajanja v letošnji sezoni žal ne moremo organizirati takšne zaključne prireditve, kot smo jo uspešno izvedli v preteklih letih, kljub vsemu pa smo najmlajšim fantom, ki so bili registrirani in do prekinitve nastopali v državnih prvenstvih, v sklopu rednih treningov podelili diplome Košarkarske zveze Slovenije in izvedli mini tekmovanja za manjše praktične nagrade, kot je bilo to v navadi v preteklosti. Podelitev so opravili predsednik Jože Ulčar in oba trenerja mlajših, Aljaž Omejec in Rok Rupnik. Nekaj utrinkov si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Treningi se s počitnicami za slaba dva meseca poslavljajo, vsi pa se že veselimo ponovnega začetka konec avgusta, upamo, da v čim bolj običajni obliki.

 

View the embedded image gallery online at:
https://kkivancna.si/mlajse-kategorije#sigProGalleria3166225b62